Smisao života i sopstvena svrha u istom

Sofia Movens je edukativan i autentičan koncept koji Vam pruža priliku da učeći kroz autentične tekstove, radionice, predavanja i druge sadržaje doprinesete razvoju sopstvenog bića i života u celosti. Ideje potražite i na Sofia Movens YouTube kanalu.

Periodično se možete priključiti i grupnim programima Sofia Movens radionica, dok se za individualne konsultacije možete javiti uvek.

Sonja Antonić, Master profesor filozofije i samoprozvana majstorica filozofije proteklu deceniju posvetila je traganju za smislom i sopstvenim mestom u životu. Ova potraga postala je strast i u međuvremenu prerasla ono što ona jeste i postala Sofia Movens. Danas, drugima pomaže da osveste sopstvene vrednosti, ostvare planove i pronađu svoje mesto u ovom ponekad konfuznom svetu.

Vrednosti koje promoviše jesu: obična životna mudrost, nalik na babinu / jednostavnost / kreativnost / autentičnost / samopoštovanje / razumevanje / ljubav / ali i prihvatanje i razumevanje manje lepe strane života, kao uslov za zdravu i istinsku duhovnost.

Sonja Antonić

Advertisements

„Kada bih opisivala šta sve čovek moze da oseti, shvati, nauči i proživi deleći mentalni prostor sa Sonjom upotrebila bih sigurno reči kao što su: smirujuća snaga i pre svega istinska sposobnost da se prenese drugima celokupno svoje iskustvo, a ono je potkovano i prožeto ogromnim znanjem iz raznih i mnogobrojnih oblasti koje su sve sjedinjene u tako pomažuću ( da ne kažem isceljujuću, možda zazvuči nekako drugačije nego sto želim reći) individuu.“

Aleksandra

„Sofia Movens je sjajna stvar! Kreativno, iskreno, blisko, inspirativno druženje u krugu poverenja, kroz koje osoba stiče uvid u svoj „ego-sistem“ i ukazuje joj se šansa da napravi red u istom.“

Monika

%d bloggers like this: