Odazivaš li se na poziv (koji se ne odbija)?

Ali tvoj poziv strpljivo čeka, zove te i kad hoćeš i kad nećeš. Nekad je linija prava, ponekad naizgled skrećeš. I ne trebaš ti da brineš da li će poziva biti i u čemu je tvoja svrha, ti samo treba da budeš tu, prisutan i tih, fokusiran i pažljiv i da pitaš samo jedno: "šta mi je sledeći korak?". A to nešto, nebrojivo veće od tebe, zna ti svaku vlat kose na glavi i svaku vlat travi.

Advertisements

Naravno da možeš!

Zdravo društvo! Kako ste? Ja sam konačno odmorila, malkice, i sad prebiram po glavi šta se sve to ostvarilo u okviru ovog Sofia Movens koncepta u proteklih nekoliko nedelja. Neke stvari mi još uvek deluju nestvarno, na primer Banatski Lajfstajl Ritrit. Začude se ponekad ljudi kad ja otvoreno prepričam neki svoj nesigurni i nesamopouzdani dijalog-monolog, … Nastavite čitati Naravno da možeš!

Reference

RADIONICE (autor i voditelj) "Sofia Movens radionice u Gradskoj bašti" , Zrenjanin, 2017. "Sofia Movens", ciklus od 9 radionica, Zrenjanin, 2017. "Sofia Movens" , ciklus od 12 radionica, Zrenjanin, 2015. "Baguž", Interaktivna prezentacija radionica, Zrenjanin, 2015. "Kreativna drama i (bio)etičke dileme", radionica za prosvetne radnike, Beograd, 2015. "Primena kreativnog dramskog procesa u nastavi filozofije i bioetike“ , radionica … Nastavite čitati Reference