Individualne konsultacije – jedinstvena prilika da se potpuno posvetite sebi

Više od deset godina posvetila sam aktivnom traženju svog mesta pod suncem, a evo već četiri godine pomažem drugima da slično učine i u svojim životima. Kada sam započela blog i nešto kasnije i radionice, imala sam ideju i da držim Skype konsultacije.

U međuvremenu, odgovarala sam na poruke koje su mi stizale putem Fejsbuka, mejla i drugih načina komunikacije i to i dan danas rado činim. Poslednji u nizu ciklusa grupnih radionica „Botanika duše“ pomogao mi je da se upustim u avanturu zvanu individualne konsultacije, jer je Andrea, koja živi u Beču, žarko želela da se priključi radionicama, koje se održavaju u Srbiji.

Na obostrano zadovoljstvo, upustile smo se u avanturu individualnog rada i mogu vam reći da smo od samog starta imale uspeha. Ispostavilo se da je ona sjajna osoba za takvu vrstu saradnje, a meni je postalo jasno da je to nešto čime zaista želim da se bavim.

Od samih početaka pa evo do danas, i nakon nebrojeno mnogo nedelja, meseci i godina formalnog i neformalnog obrazovanja i usavršavanja, i radioničarskog rada, iskristalisale su se stvari i oblasti kojima pre svega ja volim da se bavim, a upravo zato i u kojima u radu sa drugima zajednički stižemo do odličnih rezultata.

Za sada su u ponudi dva tipa individualnih konsultacija, prvi je prilagođena verzija radioničarskog programa „Botanika duše“, koji za cilj ima da vas dovede bliže vašem ličnom ikigai-u i listi ličnih ciljeva za narednih 12 meseci. Drugi tip individualnih konsultacija je nešto slobodniji, odnosno o predmetu razgovora se dogovaramo tokom prve i besplatne polusatne konsultacije, na kojoj utvrđujemo da li smo baš ja i moj način rada ono što Vama treba i odgovara.

Botanika-duse

Individualne konsultacije – program „Botanika duše“

Namenjene su:

 • onima koji žele da osveste sopstveni sistem vrednosti i sa istim usklade svoje prioritete i ciljeve
 • onima koji žele da dobiju jednostavne i lako razumljive smernice kako da ostvare svoje ciljeve
 • onima koji žele da pronađu svoju ikigai karijeru
 • onima koji znaju da sve teorije, metode i tehnike daju rezultate isključivo ako ih i praktično isprobamo i primenimo
 • onima koji u potpunosti preuzimaju odgovornost za sopstvene postupke i rezultate
 • onima koji razumeju da privlačimo ono što jesmo i žele da dosegnu najbolju verziju sebe

Period konsutacija traje mesec dana, a planirana su 4 onlajn susreta (putem Skype, Viber ili Whats up aplikacije, video ili audio poziva) u trajanju od 50 minuta, u terminu koji dogovorimo.

posvećenost (1).png

Antički filozofi su razgovarali šetajući, danas filozofski razgovaramo trčeći. Ovo je pravi primer da nedostatak vremena ne mora da bude izgovor. Razgovaramo onda kada Vama odgovara, pa neka je i za vreme trčanja!

 Filozofski savetnik

Pojedinačni „Sofia Movens“ razgovori

Namenjeni su:

 • onima kojima je pre svega potrebno da sa nekim porazgovaraju i kroz razgovor dođu do svojih odgovora na pitanja koja ih zanimaju
 • onima koji žele da otkriju svoje pune potencijale
 • onima koji žele da porazgovaramo o nekoj specifičnoj temi, koja nije pokrivena programom „Botanika duše“
 • onima koji su prošli kroz onlajn program „Botanika duše“, ili druge programe
 • onima koji su već upoznati sa „Sofia Movens“ konceptom
 • onima koji žele da razgovaraju o temama poput smisla, svrhe, ikigai-a, donošenja odluka i drugim, sličnim temama

Pojedinačna „Sofia Movens“ konsultacija traje 50 minuta i održava se u terminu koji zajednički dogovorimo.

individualne_konsultacije

O ceni i drugim detaljima možete se informisati putem formulara ispod. Molim vas da da ukratko obrazložite zašto biste želeli da razgovaramo.

 

 

Nekoliko opštih informacija:

 • Što se formalnog obrazovanja tiče, ja sam filozof, i to master. Iako ne mogu, niti želim da pobegnem od svog filozofskog background-a, trudim se da moj način rada bude specifičan i autentičan. Nastao je kao rezultat višegodišnjeg traganja za sobom i isprobavanja raznih metoda, tehnika i veština koje sam sticala tokom vremena. Iako je izvesno da su učenja i saveti svih ljudi od kojih sam učila uticali i na mene, trudim se svoj pristup učinim svežim i jedinstvenim. Ne pratim neku agendu, niti unapred zacrtana pravila. Informacije o mom formalnom i neformalnom obrazovanju potražite na stranici Biografija i LinkedIn profilu
 • Do sada sam održala više od trideset grupnih Sofia Movens radionica
 • Kroz koje je prošlo više od dve stotine ljudi
 • Svoje znanje, veštine i tehnike nesebično delim u okviru Sofia Movens blogaSofia Movens Fejbuk grupeYouTube kanala i Instagram profila
 • Ove radionice nisu terapeutskog karaktera, i ukoliko mislite da vam je potrebna stručna pomoć lekara ili psihologa, moj najiskreniji i najtopliji savet jeste da je potražite. Čak i ukoliko samo sumnjate da vam je potrebna, konsultujte se sa stručnjacima.
 • Generalno gledano, zdrava, punoletna jedinka sposobna je da preuzme odgovornost za sve svoje postupke i odluke i to je jedna od osnovni premisa od kojih polazimo u našoj saradnji. Moja uloga ne ogleda se u tome da Vam kažem šta treba da radite, već da Vam pomognem da sami stignete do odgovora na takvo pitanje.
 • Kao što se sve Sofia Movens grupne radionice održavaju u krugu poverenja, gde svi preuzimamo obavezu čuvanja izrečenih podataka, tako se i sve izrečeno tokom individualnih konsultacija poštuje i čuva kao profesionalna tajna.
Advertisements

3 thoughts on “Individualne konsultacije – jedinstvena prilika da se potpuno posvetite sebi

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.