Radionica u kojoj radimo na sebi

Ovog proleća se u Zrenjaninu održavaju Sofia Movens radionice, namenjene onima koji žele da poboljšaju neke aspekte sopstvene ličnosti, steknu samopouzdanje, odvažnost i spremnost za  upuštanje u ostvarenje životnih ciljeva, stičući pritom i tehnike, veštine i alate koji im mogu pomoći da detaljnije otkriju sopstvene želje i jasnije definišu konkretne planove.

Metod koji se primenjuje na ovim radionicama je veoma specifičan i jedinstven, kombinuje filozofiju, elemente kreativnog dramskog procesa i savremene socijalno-psihološke tehnike proistekle iz studija govora tela. Učesnici kao kroz igru prolaze kroz vežbice i sam proces ih vodi do rešenja. Filozofija nam pomaže da stignemo do odgovora na pitanje „Zašto?“, a kreativni dramski proces i druge metode nam pomažu da naučimo „Kako?“.

 

Radionice će se održavati nedeljom, od 10:00 do 12:00, u prostorijama Kulturnog centra u Zrenjaninu, a kompletan program nalazi se na slici ispod. Svaka radionica je osmišljena i može se pohađati pojedinačno, ali svih devet radionica čini jednu skladnu celinu.

PROGRAM2017

 

Sofia Movens radionice su veoma praktične i konkretne, a autorka Sonja Antonić ima dugogodišnje iskustvo u držanju radionicu sličnog tipa. Po zvanju Master profesor filozofije, ipak sebe radije oslovljava (tj oslovljavam) kao majstoricu filozofije, 2014. godine prošla je i kroz obuku Dramske edukacije za interkulturalno učenje (Cekom, Zrenjanin). Naredne godine učestvovala je i na naučno-stručnoj konferenciji s međunarodnim učešćem Drama u obrazovanju u organizaciji Bazaarta i partnera u Beogradu, gde je i održala radionicu na temu primene kreativnog dramskog procesa u bioetičkim temama u nastavi. Krajem 2015. održan je i prvi ciklus od dvanaest Sofia Movens radionica, o kojem više možete saznati na ovom linku. Osim u oblasti kreativne drame, edukovala sam se i u oblasti etike i bioetike, održala veći broj predavanja, autor sam brojnih naučnih radova i prisustvovala sam nizu konferencija i edukacija, uključujući i Uneskovu obuku za predavače etike pri Srpskoj akademiji nauka i umetnosti (Ethics Teachers’ Training Course of UNESCO, Beograd, 2011).

polaznici

Sofia Movens radionica na konferenciji Drama u obrazovanju, Beograd 2015.

 

Vrednost jedne radionice iznosi 799 dinara, a posebne pogodnosti imaće oni koji se odluče za pohađanje svih 9 radionica. Broj učesnika je ograničen, rok prijave za prvu (ili za celokupan program) je do petka, 24.3.. O svakoj narednoj radionici bićete blagovremeno obaveštavani. Prijave  i pitanja unesite u sledeći formular:

 

I za kraj, zapratite i moj Youtube kanal, jer vas u narednom periodu i tamo očekuju najave i korisni sadržaju vezani za tematiku radionica.

 

Dobrodošli na Sofia Movens radionice
Sonja

 

 

Advertisements

4 thoughts on “Radionica u kojoj radimo na sebi

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.